Rejhan Sjunger, 14-vjeçari me prejardhje nga Kosova, ka marrë pjesë në garën artistike për fëmijë në Suedi, ku ka shkëlqyer në këndim.

14-vjeçari ka mahnitur jurinë suedeze me zërin e tij gjatë performacës në skenë.

Advertisements

Rejan ka treguar për jetën dhe ka theksuar se muzikën e ka pasion dhe se nuk ka studiuar në një shkollë muzike.

Rejhan është shprehur krenar për vendlindjen e babit të tij Kosovën dhe tha se dëshiron t’i tregojë botës se Kosova është një shtet i ri dhe i vogël, por që ka shumë talente ndërkombëtare.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP