që nuk paraqiten shqetësime në akset kombëtare.

Në Qarkun e Korçës, përgjatë natës ka pasur reshje të dendura dëbore në 1300 mbi nivelin e detit. ndërsa treshësia e dëborës ka shkuar deri në 10 cm.

Advertisements

Me anë të një njoftimi në rrjetet sociale, Autoriteti Rrugor Shqiptar, bën me dije se në rrugën që të çon në Dardhë rekomandohen zinxhirë.

Informacion mbi gjendjen e akseve kombëtare:

Gjatë natës kanë vazhduar reshjet në të gjithë territorin, por pa sjellë probleme me qarkullimin e mjeteve. Vazhdon qarkullimi normal në të gjitha akset kombëtare. Rënia e materialeve në Muzinë është mbajtur gjithe kohën nën kontroll, për të mos sjellë probleme në qarkullim.

Advertisements

Në aksin Permet-Çarshovë ka paur rënie të materialeve në trup të rrugës. Është ndërhyrë menjëherë me mjete e punëtorë, për të pastruar rrugën dhe qarkullimi t’i kthehet normalitetit.

Në rrugën e Dardhës në orët e para të mëngjesit, për shkak të temperaturave të ulëta rekomandohet që nga km 7 deri në km 14 të qarkullohet me zinxhirë. Kontraktorët janë në gadishmëri për përballimin e çdo situate që mund të paraqitet.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP