Moti i keq prej ditësh ka mbërthyer vendin dhe shumë qarqe janë nën pushtetin e ujit dhe dëborës.

Banorët e Njësisë Administrative Zall-Dardhë në Bashkinë e Dibrës kanë ditë që janë pa ujë të pijshëm. Me uljen e ndjeshme të temperaturave, rrjeti i ujësjellësit nuk ka funksionuar.

Advertisements

Banorët thonë se kanë njoftuar të gjitha autoritetet vendore dhe ato qëndrore që të marrin masa.

Situatë problematike paraqitet edhe me rrugët e fshatrave të kësaj njësie administrative pasi ka prezencë të madhe të akullit kudo dhe të dëborës që shkon deri në rreth 20 cm.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP