Merrni 2021-shin, mblidhni shifrat e tij (2+0+2+1) dhe do të merrni 5 që në numerologji do të thotë ‘liri’.

2020-a ishte një vit fatal i shenjuar nga përmbysje të mëdha globale që kanë ndikuar edhe në zakonet tona më të thjeshta, pandemia ka tronditur trokitjen e muajve në orën e kohës, duke na shkaktuar tronditje dhe ankth për të kthyer faqen e vitit të ri. Tashmë që e kemi lënë pas këtë vit, ne mund të fillojmë nga e para, me pak më shumë shpresë për të hamendësuar të ardhmen tonë.

Advertisements

Numerologjia, një sistem sipas të clit numrat nga 1 në 9 kanë një kuptim spiritual dhe simbolik. 2021-shi pra, mund të analizohet si një vit universal, që përmes karakteristikave të dhëna nga shuma e shifrave të tij që do të ndikojnë në jetën tonë gjatë këtyre 365 ditëve duke na dhënë më shumë liri.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP

Advertisements