Këngëtari shqiptar Mirud merr pjesë këtë vit në “Festivalin e Këngës” me këngën “Nëse vd es”. Në natën e parë të festivalit ai u shfaq me një kostum të veçantë, por që ka marrë k ritika dhe kë rcë nime, siç tregon artisti shqiptar me banim në Amerikë.

“Njerëzit që de gradojnë të tjerët shpesh përfundojnë duke degr aduar veten e tyre. Eshte qesharake sesa komente të këqija në pikëpyetje nëse unë jam një burrë apo grua për shkak të një veshje që kam veshur natën e kaluar në Fik 59’ Kur ne fakt ju keni pare shume artist qe nuk jan g ay dhe kan veshje edhe me femrore prsh: Harry Styles, Bad Bunny, J Balvin, Nick Jonan etj….kena jan te gjithe artist straight dhe kan veshje ende me te dramatike se e imja.

Advertisements

Këto komente nuk më shqetësojnë sepse unë kam dëgjuar të gjitha keto gjera më parë. Unë jam një burrë dhe unë jam një ARTSIT dhe po bëj më mirë se shumica e të gjithë juve që janë ulur pas një kompjuteri tërë ditën duke përhapur urr ejtje ndaj dikujt që në të vërtetë po përpiqet të bëjë një diçka pozitive në mënyrë që herën tjetër të ecni në rrugë, nuk keni pse të shqetësoheni nëse v riteni ose rr iheni sepse jeni ju, sepse jeni vetja.

E vë veten në rr ezik të udhëtoj gjatë kësaj kohe dhe të bëj këtë shfaqje për komunitetin LG BT në Shqipëri dhe më mërzit që ka kaq shumë urr ejtje nga vetë komuniteti jonë. Unë e vendos veten në rr ezik duke veshur çfarë vesha dhe jam krenar që e bëra. Kër cën imet tuaja me vd e kje, që më thoni të v ar v eten, nuk më shqetësojnë.

Prandaj më thoni si do e bëjmë ndryshimin kur ne ur rejmë njëri-tjetrin? Si mund të presim të na respektojnë të tjerët kur ne nuk respektojmë veten? Unë gjithmonë do jem vetvetja edhe nëse mendoni se dukem si grua apo si burrë. Në fund të ditës dukem më mirë se ju zogj të vegjël”, shkruan Mirudi.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP