Sindi dhe Atdheu kanë pasur një takim këtë javë, ku u njohën më mirë më njëri tjetrin.

Në bisedë e sipër Atdheu i tha Sindit se ai fillimisht ka patur antipati për të.

Advertisements

Biseda

Sindi: Nuk i ndihesh i lënduar nga ajo që ndodhi më Anën

Atdheu: Nuk e justifikoj atë që ndodhi

Advertisements

Atdheu: Kam pas një lloj antipatie për ty në fillim, se nuk i merrje gjërat me sportivitet. Po me ndryshimin që kë bërë më kë pëlqyer më shumë

Sindi: E kuptoj, e kam ndjerë në fillim, se nuk më njihje. Kam qenë tipi që i merrte gjërat seriozisht

Atdheu: E pamë që nga emisioni i Luanës, që ndryshove, dhe kam ndërruar mendim për ty.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP