I ftuar në emisionin “N’Kosovë show” ka qenë Bekim Stokaj, nga komuna e Deçanit, i cili ka treguar për jetën private, duke deklaruar se në jetën e tij ka pasur më shumë se 400 femra.

“I kam patur diku mbi 400 femra në krejt Evropën. E kam nisur karrierën me femra në vitin 1998”, tha Bekimi.

Advertisements

Ai ka thënë se në Mal të Zi është martuar 5 herë dhe ka jetuar nga 1 vit me bashkëshortet.

Më pas ka shkuar në Gjermani, ku tregon se policia e ruante pasi dilte me shumë femra.

“Më ka ruajtur policia gjermane se kam dalë me 70 femrave përnjëherë. Unë jam i barabartë si me Hollywood”, tha Bekimi.

Advertisements

“Për puthje jam njëshi në Evropë, ka ndodh për një ditë i kam puthur 70 femra. Kur i kam puthur 70 femra për një ditë më ka rënë të fikët”, tha ai.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP