Një përp lasje në distancë është zhvilluar mbrëmjen e djeshme në emisionin Spotlight, ndërmjet zv.ministri të Shëndetësisë Albert Nikolla dhe mjekut të njohur kardiolog Petrit Vargu. Shkak për këtë janë bërë shifrat e publikuara nga ana e ministrisë së shëndetësisë, sa i takon rasteve me Covid.

Albert Nikolla: Për 100 mijë banorë në javë, ne kemi mbi 8. Një sekondë, një sekondë, Zoti Vargu ti merru ose me mjekësi ose me biznes, me punët e tuja, mos na ngatërro këtu.

Advertisements

Oriola Pampuri: Doktori është mjek i nderuar, ka vite që punon në klinikë, ska lidhje me biznesin.

Nikolla: Le të jetë i nderuar

Vargu: Ti nuk kupton shifrat që thua, si ka mundësi që nuk i kupton ato që thua

Advertisements

Albert Nikolla: Atëherë mos na ngatërro këtu me shifra, duke thënë që shifrat e Ministrisë janë të rreme

Petrit Vargu: O zotëri! O punonjës i karitasit, ka mundësi ta thuash se përse ke 20% pozitivitetin?

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP