Italia do të lejojë shtetasit e saj rezident që ndodhen në Britaninë e Madhe të kthehen në vend pas bllokimit prej 2 ditësh në këtë shtet.

Pas marrëveshjes së arritur në Farnesina me Ministritë e Transportit dhe Shëndetësisë, Ministri i Punëve të Jashtme, Luigi Di Maio, nënshkroi urdhëresën që parashikon mundësinë e kthimit për italianët që janë në Britaninë e Madhe dhe që janë rezident në Itali (ose për kushte urgjente dhe kritike). Urdhëresa parashikon tamponin para nisjes dhe pas mbërritjes, dhe karantina e detyrueshme 14-ditore sapo të kthehet.

Advertisements

Italia vendosi të anulojë çdo hyrje daljeje me Britaninë pas qarkullimit të një mutacioni të ri të koronavirusit.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP

Advertisements