Ulja e ndjeshme e temperaturave ka sjellë reshjet e para të borës në juglindje te vendit më konkretisht në fshatin turistik të Dardhës.

Rreshjet janë me intesitet të ulët ndërsa kanë nisur prej gati 1 ore dhe janë ende të pranishme në lartësi mbi 1200m.

Advertisements

Sipas zyrtareve te autoritetit lokal rrugor, rreshjet e pakëta do të përfshijnë fshatrat turistike, Dardhë, Voskopojë dhe Qafë Qarrin, ndërsa kontraktorët janë në gadishmëri për çdo situatë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP