WhatsApp është duke prezantuar një opsion “mesazhe që zhduken” që do të fshijë bisedat nga telefoni i dërguesit dhe marrësit pas shtatë ditësh.

Aplikacioni në pronësi të Facebook, i cili ka dy miliardë përdorues në të gjithë botën, tha se vendosja do të ndihmonte në mbajtjen private të bisedave.

Advertisements

Opsioni do të shfaqet për përdoruesit e WhatsApp deri në fund të nëntorit.

Kompania tha që mesazhet mund të ‘skadonin’ pas shtatë ditësh për të ofruar “qetësi shpirtërore që bisedat nuk janë të përhershme, në mënyrë që të mos harroni se për çfarë po bisedonit”.

Në Prill 2019, shefi ekzekutiv i Facebook Mark Zuckerberg u zotua të bënte disa ndryshime në rrjetin social për t’u ofruar përdoruesve më shumë privatësi.

Advertisements

Një nga ndryshimet e tij të propozuara ishte ofrimi i mënyrave më “efektive” për të ndarë përmbajtjen, duke përfshirë zhdukjen e mesazheve.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP