Pasi mori shumë kr itika në rrjet për sjelljen e gjuhën që përdor ndaj konkurretëve të “H ells Kitchen”, nuk ka munguar edhe një reagim nga Renato Mekolli.

Ka qenë komenti i tij “Ku janë detajet o q orre?”, që bëri që ai të shpjegohej menjëherë.

Shefi i kuzhinës postoi një foto në Instagram, ku shfaqet me syze dhe shprehet se edhe ka mbajtur të tilla së bashku me familjarët e tij.

Ai shkroi se dëshira e tij për perfeksion nuk i justifikon fjalët me të cilat iu drejtua konkurrentes, por thekson se nuk kishte për qëllim ta of endonte.

Postimi i plotë:
Edhe shefi pendohet. Më rrëmben kuzhina dhe dëshira për perfeksion, padyshim kjo nuk justifikon atë qe i thash Erkiadës ne episodin e kaluar, njërës nga konkurrentet!
Një fjalë qe go diti si shigjete tek ajo dhe ju qe shihni programin! Unë kam mbajtur syze ashtu si edhe familjaret e mi, ndaj kurrsesi qëllimi im nuk është të ofendoj askënd, i bashkohem thirrjes suaj!
Se duhet të evitojmë këtë mënyrë komunikimi! Ama nga ky gabim të gjithë një mesazh e morëm: Se kur themi të tjerëve një fjalë të sh ëmtuar, i lë ndojmë ata! Nga programi i pamë të dyja anët e medaljes, atë që “gjuan me fjalë” dhe personin që vuan nga ato! Mos harroni diçka, H ells Kitchen është një show! Unë ju kërkoj të mos imitoni asgjë çfarë ndodh aty!

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP