Pasi laborantja mori përgjigjet e testit, u gjithë stafi është futur në karantinë dhe presin që tu dalë përgjigjia e tamponëve.
GJIROKASTËR– 11 persona kanë rezultuar pozitiv në Gjirokastër. Mësohet se mes të infektuarve është edhe laborantja e Laboratorit Bakteriologjike në njësinë vendore të Kujdesit Shëndetësor në Gjirokastër.

Pasi laborantja mori përgjigjet e testit, u gjithë stafi është futur në karantinë dhe presin që tu dalë përgjigjia e tamponëve.

Konkretisht janë 40 persona që presin të marrin vesh nëse janë të infektuar apo jo. Gjirokastra ka 76 raste aktive me Covid-19.

Ndërkohë në të gjithë vendin janë 6,325 të tillë. Gjatë 24 orëve të fundit është rënduar sërish bilanci. Pesë pacientë humbën jetën ndërsa u shënuar dhe 273 raste të reja em Covid-19.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP