Në një prononcim për AbcNews, Goro është shprehur se të ndjerin e kishte kushëri të largët dhe kishte dëgjuar për suksesin e tij në biznes. Ai shton se përsa i përket kon fliktit me autorin nuk dinte gjë.
VLORË– Kryebashkiaku i Himarës, Jorgo Goro ka folur pak orë pas vr.asjes së biznesmenit Niko Goro në Himarë. Në një prononcim për AbcNews, Goro është shprehur se të ndjerin e kishte kushëri të largët dhe kishte dëgjuar për suksesin e tij në biznes. Ai shton se përsa i përket kon.fliktit me autorin nuk dinte gjë.

“Niko Goron e kam pasur kushëri të katërt ose të pestë, të largët. Por e njihja si biznesmen të suksesshëm. Nuk isha në dijeni të konfliktit. Au.torin nuk e njoh,”- tha kryebashkiaku Jorgo Goro.

Biznesmeni u ekz.ekutua mëngjesin e sotëm, në vendin e quajtur rrethrrotullimi, që të çon në lagjen Spille në Himarë nga Kliti Leka. Ky i fundit u kap vetëm pak orë pas kr.imit dhe momenti i shoqërimit shihet në videon e mëposhtme.

Pista e parë për të cilën po heton policia është një konf.likt pronësie, për komplesin që po ndërtonte Goro, gjë të cilën e ka pranuar edhe vetë autori. Ndërsa pista e dytë është një she.rr mes 53-vjeçarit dhe vi.ktimës për një borxh prej 70 mijë eurosh.

Niko Goro ishte baba i dy fëmijëve dhe njëkohësisht njihet si ndërtues në zonën bregdetare. Ai është pronar i një kafeje të njohur në Himarë, e vendosur në pjesën qendrore të qytetit, përballë portit.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP