Testimet të vaksinës eksperimentale AstraZeneca Covid-19 kanë rifilluar në Mbretërinë e Bashkuar pasi Autoriteti Rregullator i Barnave vendosi se ishte e sigurt të vazhdohej.

Provat u ndaluan këtë javë pas shfaqjes së një sëmundje të pashpjegueshme tek një një prej vullnetarëve.

Advertisements

Sidoqoftë, autoritetet shëndetësore britanike, pasi përfunduan hetimin e tyre për këtë çështje, arritën në përfundimin se ishte e sigurt të vazhdonin testet.

Kompania sqaroi se nuk do të zbulojë ndonjë informacion tjetër mjekësor mbi këtë rast. Të gjithë studiuesit dhe pjesëmarrësit do të informohen për këtë zhvillim.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP