Dy pronarë të qendrave të masazhit janë arr estuar nga Policia e Tiranës në një oper acion të zhvilluar gjatë orëve të natës në kuadër të informacioneve për ushtrim pro stitu cioni në këto ambjente.

Bëhet fjalë për arre stimin e dy vëllezërve, Mario dhe Andi Roshi.

Advertisements

Njëkohësisht janë proceduar penalisht në gjendje të lirë edhe 5 vajza, të cilat përdoreshin për ushtrimin e aktiviteteve të tilla me dyshim ushtrim pro sti tucioni, informon gazetari i Ora News, Besar Bajraktaraj.

Kjo nuk është hera e parë që biznese të tilla janë përdorur për aktivitete të paligjshme, ndërsa në pr anga të policisë edhe më herët kanë rënë të tjerë pronarë.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP