Pre e ngacmimeve sek.suale ka rënë edhe një 12-vjeçare në Lushnje. Artan Bufazi, një taksist 51-vjeç është arr.estuar nga policia pas denoncimit të bërë nga motra e së miturës pasi ajo ka treguar ngjarjen në shtëpi.

Ngjarja ka ndodhur këtë të premte, pasi taksisti e ka marrë vajzën nga fshati Gradisht i Lushnjes, për ta çuar në Fier dhe e ka nga.cmuar jo vetëm me fjale, por edhe fizikisht.

Advertisements

Mbi të rëndon aku.za për veprën pe.nale “Vepra të tur.pshme

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP

Advertisements