Është zbardhur dëshmia e Blerim Bizgjonit, i arre stuari për përdh unimin e 13-vjeçares në Pogradec.

Në seancën gjyqësore këtë të hënë (14 shtator), ai i ka mohuar aku zat që rëndonin mbi të.

Advertisements

Madje ka shp ërthyer në lot teksa ishte i ulur në bankën e të aku zuarit.

“Nuk e kam bërë atë veprim. Kini më shirë”, ka thënë ai, shkruan Ora.

Në fund gjykata e la në bu rg.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP