Në 24 orët e fundit në të gjithë territorin e Italisë kanë vdekur 6 persona dhe janë infektuar 1,501 të tjerë.
ITALI– Italia është një ndër vendet më të goditura nga koronavirusi, ku ndryshe është quajtuar edhe si epiqendra e Covid-19 në Europë.

Në 24 orët e fundit në të gjithë territorin e Italisë kanë vdekur 6 persona dhe janë infektuar 1,501 të tjerë. Me shtimin e rasteve të ditës së sotme, numri i përgjithshëm i viktimave ka shkuar në 35,603 ndërsa numërohen në total 286,297 të infektuar që prej fillimit të shpërthimit.

Advertisements

Ndërkohë gjatë 24 orëve të fundit në itali kanë fituar betejenë me sëmundjen vdekjeprurëse perosona dhe nnumrinnë total i të shëruave ka shkuar në 213,191 persona.

Burimi: Corriere

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP