Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Pogradec ku një vajzë vetëm 13-vjeçe ka rënë pre e abu zimit se ksual të një 46-vjeçari.

Autori Blerim Bizgjoni, i pra ngosur tashmë nga policia, ka kryer disa herë marrë dhënie me të mi turën përgjatë gjithë muajit gusht.

Advertisements

Ka qenë pikërisht vajza ajo që e ka den oncuar 46-vjeçarin Blerim Bizgjoni në polici.

NJOFTIMI i POLICISË- Pogradec

Specialistët për Hetimin e Kri meve në Komisariatin e Policisë Pogradec, bënë arres timin e shtetasit B. B., 46 vjeç, banues në një fshat të Njësisë Administrative Buçimas.

Advertisements

Arr estimi i tij u bë pasi, dyshohet se ky shtetas gjatë muajit gusht, ka kryer marr ëdhënie sek suale në mënyrë të përsëritur me një 13-vjeçare.

Materialet i kaluan Prokurorisë Pranë Gjykatës së Shkallës së Parë Pogradec për veprën penale “Marr ëdhënie sek suale me të mi tur”.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP