Zbardhet dës hmia e gjytares Mimoza Margjeka para togave të zeza. Ajo ka deklaruar se nuk ka qenë relatorja e çështjes për të cilën akuz ohet. Gjyqtarja kërkoi edhe heqjen e masës së sigurisë “arre st shtëpie”.
TIRANË- Zbardhet dëshmia e gjytares Mimoza Margjeka në seancën e sotme gjyqësore në Gjykatën e Posaçme për Korr upsionin dhe Kr im të Organizuar. Margjeka ka kërkuar heqjen e masës së sigurisë “arr est shtëpie”, pasi sipas saj nuk ka asnjë provë. Ajo ka sqaruar se nuk ka qenë relatorja e çështjes për të cilën aku zohet. Po kështu, para togave të zeza ajo ka deklaruar se ka një 3 vjeç, për të cilin duhet të kujdeset dhe se po punon për të mbijetuar.

“Çështjen që me aku zoni as nuk e dija që ekz istonte. S’isha unë realtori i çështjes. Udhëzimi më lejon caktimin e masës së sigurisë, garanci pasurore. E kam mësuar ditën e seancës. As bashkëshorti im s’ka tagër të guxoj e të më thotë se çfarë po bëhet me një person. Burri im nuk takon asnjë, u thotë “ke gjyq me gruan time, mos më tako”. Mu gjat mandati në Korçës u shqetësova. Jam e deleguar në Vlorë, Gjirokastër e Korçë. Burri im ka kërkuar një dhomë hoteli në Korçë se ku do të rrinim. Të gjithë e dimë se ku flemë, më një fëmijë 3-vjeç. Po mbijetojmë që po shkojmë në punë. S’kisha mundësi që të kërkoja gjë tjetër dhe po të doja. S’kam marrëdhënie pozitive me gjyqtarët në Korçë. Një çështje që s’e kam unë, del emri im. Kam edhe sms se kanë ten tuar të më korr uptojnë, por s’kanë shanse, s’gux ojnë. Unë arr est shtëpie jam me fëmijë 3 vjeç. Gjeni dike të më çoj fëmijët në kopsht. S’kanë asnjë provë për mua. Të rev okohet masa. Hetim me bujë e në fund pafajësi”, mësohet të ketë thënë gjyqtarja.

Advertisements

Mimoza Margjeka, e komanduar si gjyqtare në Apelin e Durrësit, u arr estua disa ditë më parë bashkë me të shoqin, Arben Cara, pasi aku zohet se mori 6 mijë euro për të nxjerrë nga bu rgu një të arre stuar, Orion Balin. Bali kishte kontaktuar me avokatin e tij, Skënder Demiraj, burrin e Margjekës, Arben Cara, dhe më pas ai doli nga bu rgu dhe u qëndroi në ar rest shtëpie. Arr estimi u krye nga SPAK, dhe përgjimet zbuluan dhe emra të tjerë të përfshirë në këtë skemë korr uptive. Margjeka u la në ar rest shtëpie, pasi kishte një fëmijë të vogël për të rritur dhe meqënëse edhe i shoqi ishte në bu rg.

Ndërkohë, sot para se të futej në gjykatë u përp las me disa efektivë policie. Margjeka tha nuk u ndoq procedura e duhur ligjore dhe se arr estimi ishte politik.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP