Preng Gjini, objektivi i at entatit në Tiranë, ndodhet në gjendje kr itike për jetën.

Siç shihet edhe nga pamjet jashtë godinës së spitalit ku po merr mjekim Gjini, kanë mbërritur edhe të afërmit e tij. Po ashtu, janë të pranishëm edhe forca të shumta policore.

At entati ndodhi me shp ërthim të komanduar nga distanca, gjatë kohës që makina ishte në lëvizje mbi urë. Dyshohet se poshtë mjetit tip Benz ishte vendosur një sasi e konsiderueshme tr itoli i lidhur me një celular.

Drejtori i policisë së Tiranës, Rebani Jaupi tregoi se ngjarja mund të ketë motiv hakm arrjen.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP