Nuk ka më gjë stresuese sesa të shkosh në shtrat për të fjetur dhe mos kesh gjumë.

Të shumtë janë ata që kanë çrregullime të gjumit, apo e bëjnë atë duke parë ëndra.

Advertisements

Nëse keni diçka të tillë, po ju sugjerojmë të aplikoni disa këshilla të thjeshta.

1. Bëni ushtrime 20 deri në 30 minuta në ditë, pak orë përpara se të shkoni në shtrat.

2. Vendosni një orar gjumi që duhet ta ndiqni vazhdimisht.

Advertisements

3. Relaksohuni përpara gjumit, si për shembull duke bërë një dush të ngrohtë apo duke lexuar.

4. Shmangni çdo kafeinë apo nikotinë gjatë natës.

5. Mos qëndroni zgjuar në shtrat. Nëse e keni të vështirë të flini, merruni me diçka tjetër derisa të lodheni.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP