Gjithçka për të provuar se si ndihesh tek sheh veten në ar.kivol, pas rrezikut të përhapjes së virusit nëse nuk mban maskë.

Ndër alternativat e parashikuara për të ndëshkuar shkelësit, është edhe puna e detyruar.

Advertisements

Por ndëshkimi duke i futur shkelësit në ar.kivol për disa minuta po bën xhiron gjithë botës, duke u cilësuar si tejet ma.kabre, por edhe mësimdhënëse në të njëjtën kohë.

Zyrtari i policisë Pasar Rebo, deklaroi se shkelësit përballen me dy zgjedhje, ose të shtrihen në ark.ivolë, ose të bëjnë punë sociale, duke pastruar strukturat publike, për së paku një orë.

Kjo gjetje sipas tij, erdhi pasi kur shkelësve ju kërkohej që të paguanin gjobën, thoshin se nuk kishin para

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP