Pandemia COVID-19 paralizoi pothuajse gjithë ekonominë e vendit, pasi shumca e bizneseve u detyruar të qëndronin të mbyllur.

Ndër të prekurit nga rregullat e qeverisë për mbylljen e bareve dhe restoranteve janë eddhe këngëtarët, të cilët nuk mund të punojnë, pasi nuk lejohen dasmat dhe aktivitetet e tjera muzikore.

Advertisements

Këngëtari i njohur Ylli Baka tha në emisionin “Abc e Pasdites” se muzikantët janë më të dëmtuarit, por askush nuk i ka përmendur.

Këngëtari deklaroi se ka marrë 3 paga lu fte, por ka pësuar humbje shumë më të mëdha.

“Absolutisht unë kam marrë tre paga lùfte. Muzikantët sot nuk i ka përmendur njeri, por dua të them se kanë një humbje shumë të madhe”.-tha këngëtari

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP