foto ilustruese
Ngjarje e rëndë në Tiranë.

Mësohet se një person ka kryer veprime të tur pshme ndaj një vajze të mi tur, në shkallët e një pallati në zonën e Qesarakës. Ka qenë nëna e vajzës, e cila ka denoncuar në polici personin, i cili ka kryer veprime të tur pshme dhe ka kërkuar favore sek suale ndaj të m iturës.

Advertisements

Mesohet se mit ura është hutuar kur është gjendur pranë të panjohurit, i cili e ka prekur në vendet in time. Në ato momente ka pasur lëvizje në shkallët e pallatit dhe personi është larguar. Vajza më pas i ka rrëfyer të ëmës ngjarjen.

“Më preku në vendet i ntime”, i ka thënë vajza nënës së saj.

Vajza e mi tur u pyet në prani të psikologëve dhe është nxjerrë një identikit i personit të dyshuar. Policia ka nisur hetimet dhe nëpërmjet kamerave të sigurisë të zonës po punohet për identifikimin dhe kapjen e autorit.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP