Nëna dhe tre fëmijë çamarokë, në një moment ku njëri prej tyre është e sigurt se ka bërë një gabim.

Në fakt nuk është ndonjë gabim i rëndë, por një rrëmujë e vogël në shtëpi.

Është koha që të vendosni në lojë logjikën për të gjetur se cili fëmijë është fajtor.

Nëse nuk arritët ta gjenit, ne e kemi përgjigjen për ju në foton që ndodhet në galeri.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP