Detaje të reja kanë dalë në dritë nga v rasja e Jetmira Hasanit, nga ish- kunati i saj, Agron Tanushi.

Ish- kunati, sepse mësohet se Jetmira ishte ndarë prej disa kohësh nga bashkëshorti i saj (vëllai i Agron Tanushit), por vijonte të qëndronte në shtëpinë e tyre, në katin e dytë.

Mësohet Jetmira ishte pajisur me urdhër mbrojtjeje për shkak të konflikteve të vazhdueshme që ka pasur me Tanushit për pronën, e cila përfundoi në mënyrë tr gjike, me një vik timë.

Fqinjët kanë folur për kri min në familje duke thënë se Agroni nuk ishte person problematik, por prej 10 vitesh kishte she rre të herëpashershme me vikt imën, kryesisht për çështje pronësie. Jetmira jetonte në katin e dytë të banesës dhe i thoshte Agronit që ishte shtëpia e saj, ndërsa ky i fundit pretendonte se ishte e tij.

Fotoja e mëposhtme është e Jetmirës, e cila la pas një vajzë 8-vjeçe. Lamtumira e fundit Jetmirës do t’i jepet sot në orën 15:00.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP