Arr.est me bu.rg, është vendimi i marrë nga Gjykata e Posaçme për inspektorin e tatimeve, Erion Trungu.

Ai akuz.ohet se ka kryer veprën pena.le “korr.upsion pasiv të personave që ushtrojnë funksione publike”.

Advertisements

Sipas SPAK-ut, Trungu merrte ryshfet nga biznese të ndryshme në kryeqytet për të mos i ndëshkuar në rast kur ata kapeshin në shkelje.

37-vjeçari u arr.estua në flagrance dhe gjatë pra.ngosjes iu sekuestruan në cilësinë e provës materiale 5 mijë euro, të cilat i kishte marre në formë ryshfeti nga një biznes në Kamëz.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP