Një nënë 64-vjeçare dhe djali i saj 21-vjeçar u arre stuan në Fitchburg, Massachusetts, pasi policia mori informacion nga nusja e shtëpisë se ata kishin pasur marrë dhënie sek suale.

Gruaja e T.L u kthye në shtëpi nga puna më herët sepse nuk ndihej mirë, dhe pasi hyri në dhomën e gjumit, skena që pa e tron diti edhe më shumë.

Advertisements

Doli me vrap nga shtëpia dhe telefonoi menjëherë policinë, edhe pse e dinte që kjo mund t’i kushtonte shtrenjtë burrit dhe nënës së tij.

Sipas ligjit të shtetit të Massachusetts, inc esti dëno het me dy e gjysmë deri në 20 vjet bur g.

Kur oficerët e policisë erdhën në vendin e ngjarjes, ata gjithashtu ishin të hutuar sepse nuk kishin pasur raste të tilla më parë.

Advertisements

Nëna dhe djali u paraqitën në gjykatë javën e kaluar dhe u shpallën fajtorë.

Ndërsa gruaja e tij, bëri kërkesë për divorc.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP