Pavarësisht se jemi një vend i vogël dhe i varfër, Shqipëria mbetet vendi i preferuar i oligarkëve.

Dhe kjo jo për shkak të turizmit, por për shkak të lehtësirave financire, si përshëmbull nafta pa taksa.

Për të njëjtën arsye, jahti më i madh në botë ka zbarkuar sërish në Sarandë.

Saling Jaht A, në pronësi të milardierit rus Andrey Igorevich Melichenko ka një gjatësi prej 143 metër dhe ka kushtuar plotë 500 milion dollarë.

Super jahti luksos ka mbërritur pak minuta më parë në Sarandë, dhe nuk dihet se sa do të qëndrojë.

Kjo është e disata herë që Saling Jaht A vjen në Shqipëri, zakonisht ndalesat e tij janë për furnizim me karburant pa taksa.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP