Zvicra po has një problem serioz lidhur me teknologjinë 5G. Kjo, pasi shumë qytetarë ndihen të frikësuar lidhur me pasojat që mund të sjellë kjo lloj teknologjie.

Në Zvicër mbizotëron një numër i lartë antenash, pasi vetëm vitin e kaluar u instaluan mbi dy mijë të tilla. Gjithsesi, shqetësimi i shumë shtetasve ka ngadalësuar proçesin, pasi disa zviceranë po binden gjithmonë e më shumë se antenat do t’i dëmtojnë shëndetin. Një banore e qytetit Nyon vuan nga elektro-mbindjeshmëria, duke ngritur kështu alarmin për antenat e shumta të instaluara në qytetin ku ajo banon.

Advertisements

Sipas raportimeve të OBSH-së, personat që vuajnë nga elektro-mbindjeshmëria hasin një sërë problemesh, që vijnë si pasojë e ekspozimit ndaj frekuencave elektromagnetike, siç janë sinjalet e telefonit celular. Tek të tjerë shfaqen simptoma si skuqje e lëkurës apo dëmtim i përgjithshëm i saj. Pasojat për këtë kategori njerëzish mund të jenë aq të rënda, sa i detyrojnë të ndryshojbë stilin e jetesës.

One
Zvicra po has një problem serioz lidhur me teknologjinë 5G. Kjo, pasi shumë qytetarë ndihen të frikësuar lidhur me pasojat që mund të sjellë kjo lloj teknologjie.

Në Zvicër mbizotëron një numër i lartë antenash, pasi vetëm vitin e kaluar u instaluan mbi dy mijë të tilla. Gjithsesi, shqetësimi i shumë shtetasve ka ngadalësuar proçesin, pasi disa zviceranë po binden gjithmonë e më shumë se antenat do t’i dëmtojnë shëndetin. Një banore e qytetit Nyon vuan nga elektro-mbindjeshmëria, duke ngritur kështu alarmin për antenat e shumta të instaluara në qytetin ku ajo banon.

Advertisements

My Dental
Facile
Sipas raportimeve të OBSH-së, personat që vuajnë nga elektro-mbindjeshmëria hasin një sërë problemesh, që vijnë si pasojë e ekspozimit ndaj frekuencave elektromagnetike, siç janë sinjalet e telefonit celular. Tek të tjerë shfaqen simptoma si skuqje e lëkurës apo dëmtim i përgjithshëm i saj. Pasojat për këtë kategori njerëzish mund të jenë aq të rënda, sa i detyrojnë të ndryshojbë stilin e jetesës.

Banorja nga Nyon u shpreh se kur mësoi për antenat e instaluara pranë vendit ku jeton, kishte nisur të flinte nëpër pyje. Kjo, i kushtoi asaj vendin e punës dhe zhvendosjen drejt një qyteti tjetër. /News31

Burimi: BalkanWeb

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP