Një familje në Gramsh është go ditur rëndë nga COVID-19.

Një 55-vjeçare, nuse e shtëpisë ka humbur jetën ditën e sotme ndërkohë që ditën e djeshme kishte gjetur vde kjen edhe vjehrra e saj 78 vjeç, po nga koronavirusi.

Advertisements

Ministria e Shëndetësisë e ka raportuar sot vde kjen e kësaj të fundit.

Ndërkohë raportohet se edhe bashkëshorti i 55-vjeçares aktualisht ndodhet në gjendje të rëndë shëndetësore.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP