Një person që pretendon se i është bërë ate ntat në vendin e quajtur kryqëzimi i Shëngjinit, deri në hyrje të Shkodrës.

Ai e ka dërguar videon te ish-kryeministri Berisha dhe thotë se ate ntati ka ndodhur në vendin e quajtur kryqëzimi i Shëngjinit më datë 15 gusht 2020, ndërsa ai udhëtonte me makinë me bashkëshorten dhe dy fëmijët. Në video shihet një motor i zi që e ndjek me shpejtësi Benzin C Class dhe kur ai bllokohet në trafik, i afrohen dhe qël lojnë.

Advertisements

Menjëherë shoferi del nga rruga dhe largohet me shpejtësi. Ai pretendon se është ndjekur nga aten tatorët dhe është qël luar me bre shëri nga Shëngjini deri në hyrje të Shkodrës. Ai thotë se ka telefonuar Policinë dhe ka kaluar tre postblloqe, por uniformat blu kanë qenë inekzistente.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP