Emri i ish-kapitenit të Kombëtares së Shqipërisë, Lorik Cana, ka dalë së fundi ne lajmet e kronikës të medieve australiane. Dikush kishte zgjedhur të përdorte fotot e ish-futbollistit në profilin e tij për të joshur dhe më pas pë rdhu nuar femrat.

David Gabrieli, një shtetas francez që jeton në Sidnei, është vënë në pranga policia, pas denoncimit të njërës prej grave të abu zuara nga maniaku që prezantohej si mjek. Ai akuz ohet për për dhu nimin e katër femrave që nga gushti i vitit 2017. Gabrieli i kontaktonte femrat me anë të rrjeteve sociale, ku si imazh kishte foton e Lorik Canës.

Advertisements

Gjykata në Australi pritet të japë një dë nim të rëndë, pasi mbi 39-vjeçarin rëndojnë 22 akuza.

Advertisements

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP