Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara në Tiranë, Yuri Kim, ka dërguar një mesazh të fortë për qytetarët shqiptar dhe përfaqësuesit politik për Ditën Ndërkombëtare të Demokracisë.

Me anë të një statusi në rrjetin social, Yuri Kim shkruan, se demokracitë janë përgjegjëse përpara qytetarëve të tyre.

Advertisements

“Çdo qytetar ka të drejtë të marrë pjesë në proceset e vetëqeverisjes demokratike. Demokracitë janë të përgjegjshme para qytetarëve të tyre. Ata respektojnë Sundimin e Ligjit, mbrojnë jetën dhe pronën, dhe respektojnë liritë, dinjitetin dhe barazinë e çdo personi”, shkruan ambasadorja.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP