Një baba i 4 fëmijëve ka mbetur i vd.ekur dhe 3 të tjerë janë pl.agosur pas një aks.identi masiv ku u përfshinë 11 automjete në autostradën e Kalifornias.

Ngjarja ndodhi në jug të Sakramentos në orën 5:40 pasdite. Si rezultat i përpl.asjes së fr.ikshme humbi jetën një 39-vjeçar.Pamjet sho.kuese tregojnë momentin kur një trailer i madh portokalli vjen me shpejtësi dhe nuk mundet të frenojë duke marrë përpara një sërë makinash.

Advertisements

Momenti i fr.ikshëm i ngjante një skene filmi ku dukej një kaois total. Policia ende nuk ka gjetur arsyen se pse shoferi nuk uli shpejtësinë pasi u vërtetua se nuk ishte nën efektin e lëndëve nar.kotike dhe as i de.hur.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP