Një video tron ditëse që tregon një djalë teksa godet një vajze në një rrugë në Suedi ka shkaktuar shumë zem ërim.

Sipas “The Sun”, pamjet u bënë virale në mediat sociale gjatë fundjavës dhe tregojnë një su lm, i cili është raportuar në qytetin e Malmos.

Advertisements

Videoja tregon një djalë, i cili po qëndronte në një rrugë të qetë dhe një vajzë që po afrohej.

Ndërsa vajza kalon pranë, burri shkon dhe e go det me pëllëmbë në anën e djathtë të kokës, duke e rrë zuar në tokë.

Vajza bie në trotuar mes dy makinave dhe duket se është pa ndjenja deri në momentin që rri ulur duke shtrënguar kokën.

Advertisements

Djali që e sul moi u largua menjëherë, ndërsa një tjetër dëgjohet duke qeshur.

Sul mi mendohet të jetë kryer në qytetin e Malmos, i cili është qyteti i tretë më i madh në Suedi, por ende nuk dihet se kur është realizuar kjo video.

Autori i ngjarjes nuk është identifikuar ende, por raportet e pakonfirmuara në mediat suedeze thonë se ai është një djalë 20-vjeçar.

Policia në Malmo nuk ka lëshuar ende ndonjë deklaratë në lidhje me videon.

Por, përdoruesit e mediave sociale reaguan të zemëruar në momentin që videoja u bë virale. “Kjo është absolutisht e neve ritshme,” shkruajti njëri.

Su lmi ka të bëjë me një trend të quajtur “godi tja e lumtur” që filloi në Mbretërinë e Bashkuar rreth vitit 2005, përpara se të përhapej në vendet e tjera të Evropës.

Në vitin 2013, në SHBA filloi të përhapej edhe një trend tjetër, sipas të cilit dikush përpiqet të godasë viktimën kur ky i fundit nuk e ka mendjen, në mënyrë që çdo gjë të regjistrohet në kamera.

Kjo lojë rezultoi me të paktën 4 vi ktima, raportoi “CBS”.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP