Të tjera detaje janë zbardhur nga ekz ekutimi i 57-vjeçarit Gëzim Saraçi një ditë më parë në Gjirokastër.

33-vjeçari Mihal Thimjo pak para vr asjes ka qenë duke drekuar me vik timën në një lokal.

Pas përfundimit të drekës në një nga lokalet e zonës ata po ktheheshin së bashku, kur një konflikt i çastit ka shkaktuar grindjen fizike mes tyre.

Mësohet se autori ka pranuar kr imin duke deklaruar se vi ktima i kishte thënë grek, shprehje të cilën ai e ka marrë si ofendim. Abcnews raporton se autori ishte muzikant në dasma.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP