Bashkë me gruan 40-vjeçare u vu në pr anga edhe një 25-vjeçar, I.B . Pasi u ndoq për disa orë nga policia, ajo u pr angos në një hotel në afërsi të një qendre tregtare në periferi të Tiranës, ku ushtronte profesionin e pr ostitutës.

Arrestimet u kryen mbrëmjen e 30 Korrikut.

Por duket se kr imi si saj më i madh nuk ishte pr ostitucioni.

Gruaja kishte me vete në dhomën e hotelit edhe vajzën e saj, vetëm 7-vjeçe. 40-vjeçarja kryente marrë dhënie me klientët e saj në prezencë të vajzës së mitur.

Kur policia ka hyrë në dhomën e hotelit, gruaja ka tentuar të fshehë të bijën në tualet.

Më pas ajo është marrë dhe është dërguar në një qendër për mbrojtjen e fëmijëve. Gruaja që u arrestua dy ditë më parë është bërë e njohur për publikun në Shtator të vitit të kaluar përmes emisionit investigativ Stop.

Ajo duket teksa pro stituon në rrugë, në prani të fëmijëve, të cilët i shfrytëzonte për të ndaluar makinat, me qëllim sigurimin e klientelës.

Denoncimi u bë nga banorët e zonës ku ajo ushtronte profesionin e pr ostitutës./NOA

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP