Në bu rgun e Zaharisë situata e COVID-19 paraqitet problematike.

Burime për Report Tv bëjnë me dije se janë të inf ektuar 13 të dë nuar.

Ndërkohë që referuar po të njëjtave burime të inf ektuar ka edhe në radhët e policisë së shtetit si edhe punonjës në banka.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP