Një rr ahje ka ndodhur sot në qendër të qytetit të Mitrovicës rreth orës 18:00.

Lajmin për Gazetën Express e ka konfirmuar Avni Zahiti nga Policia e Kosovës.

Rr ahje br utale në mes disa të rinjve në Mitrovicë

Një r rahje ka ndodhur sot në qendër të qytetit të Mitrovicës rreth orës 18:00.

Lajmin për Gazetën Express e ka konfirmuar Avni Zahiti nga Policia e Kosovës.

“Një rr ahje ndërmjet disa personave është raportuar rreth orës 18:00, në rrugën “Mbretëresha Teutë” në Mitrovicë, lidhur me rastin aktualisht policia është duke intervistuar tre persona në cilësi të të dyshuarve, ndërsa dy persona tjerë kanë kërkuar tretman mjekësor. Rasti është duke u trajtuar”, ka konfirmuar Zahiti.

Gazeta Express ka siguruar fotografi ku shihet një makinë e tipit VW Golf V me njolla gj aku si rezultat e përle shjes së të rinjve.

Aktualisht Policia e Kosovës është duke intervistuar tre persona në cilësinë e të dyshuarve dhe gjithashtu rasti është duke u trajtuar.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP