Supozohet që gjithkush të jetë mjaftueshëm rehat me partneren sa për të ndarë me të çdo sekret të mundshëm. Po ja që kjo nuk është një botë ideale, sekretet jo e jo. Kështu ekziston diçka akoma më int ime se vetë se ksi, që burrat preferojnë ta mbajnë të fshehtë: fantazia se ksuale!

Ndonëse kushdo gëzon një të tillë duket se burrat preferojnë ta mbajnë të fshehtë ndaj partnereve të tyre duke u treguar aspak të ndershëm kur vjen puna te çështja në fjalë. Sipas një vëzhgimi online nga “Superdrug” u vu re se 45% e burrave gënjejnë, për çdo herë që partneret i pyesin: Çfarë po mendon?

Ndonëse në shifra më të ulëta, as gratë nuk mbeten pas. 41% e tyre nuk tregojnë çfarë realisht janë duke fantazuar.

Megjithatë s’ka pse të jetë diçka kaq “e dën ueshme”. Fundja është të mbajturit se kret ajo që e bën fantazinë se ksuale të jetë thjesht dhe vetëm ~speciale~.

Burimi: Cosmopolitan

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP