Këngëtari Ylli Baka është një prej artistëve më të mirë të tregut muzikor shqiptar. I ftuar në emisionin “Ora Verore”, Sharka e pyeti këngëtarin nëse ka ndonjë histori të çuditshme me ndonjë fanse të çmèndur.

Artisti ka zbuluar se i ndodh që në koncerte ti ngjiten femrat për të bërë foto, ndërsa një herë i ka ndodhur edhe të rrèzohet.

“Kur bëj koncert vijnë dhe ngjiten aty me mua duke bërë foto. Bën një, bën dy, bën tre, bën katër e them çfarë po bën?! Një herë më hodhi dorën në qafë një dhe unë u rrèzova. I thashë a do ikësh, e më tha po çfarë ke se foto dua. Foto foto po u vráva unë i thash”, tha Baka.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP