Qeveria greke ka vendosur që prej ditës së nesërme, data 5 gusht, duke filluar nga ora 23:00 dhe deri në orë 7 të mëngjesit të ditës së nesërme, dogana e Kakavijës do të mbyllet për të gjithë kalimtarët.

Dhe duke filluar nga ora 00.01 e datës 16 gusht, dhe në vazhdim, kushdo që kthehet nga Shqipëria do të duhet të rrijë në karantinë 7 ditë.

Nga nesër në mbrëmje, në doganën e Kakavijës do të vendosen ekipe të ushtrisë, të cilat do të kryejnë teste tek kalimtarët në pikën e Kakavijës./tch

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP