Jane konfirmuar 15 raste te reja me koronavirus ne qytetin e Durresit.

Gazetari i “Panorama” raporton se sipas te dhenave nga testimet, rastet jane te shperndara ne lagje te ndryshme te qytetit bregdetar, duke shenuar keshte zgjerim te perhapjes ne territor.

Sipas sherbimit epidemiologjik, nje pjese e mire jane raste kontakti, nderkohe te tjeret nuk dihet ku jane infektuar.

Kujtojme se deri nje dite me pare Durrësi numeronte 256 raste aktive dhe ne total 20 viktima per shkak te koronavirusit.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP