Në këtë situatë të vështirë për të lëvizur jashtë vendit, për shkak të kushteve të diktuara nga pandemia, ambasada shqiptare në Maqedoninë e Veriut, bën të dituara kushtet që çdo shtetas shqiptarë duhet të plotësojë për të udhëtuar me kompaninë ‘Wizz Air’, nga aeroportet e Shkupit dhe Ohrit.

I detyrueshëm është testi PCR negativ, i kryer në 72 orët e fundit.

“Shtetasit shqiptarë munden të hyjnë nga pikat kufitare tokësore, midis dy vendeve pa patur nevojë për test PCR”, – thekson Ambasada.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP