Dëshira për ta parë djalin pranë vetes dhe të lirë e mori në qafë një nënë 51-vjeçare.

Ajo u përpoq të hapte në mënyrë të fshehtë një tunel për të liruar djalin e saj, por tani po përballet edhe vetë me heqje lirie.

Gruaja 51-vjeçare, ka marrë me qira një shtëpi pranë rajonit jugor të Zaporizhia, në Ukrainë ku djali i saj po vuan një dënim të përjetshëm.

Ajo më pas përdori lopata për të gërmuar një tunel 3 metra të thellë në një fushë aty pranë, e cila më pas arriti të gërmonte 35 metra nën tokë, nën muret e zonës.

Gruaja kishte gërmuar rreth tre ton tokë, në kohën kur u kap dhe u arrestua, tre javë pasi filloi planin e saj.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP