-Një sh err pa lidhje prish qetësinë e Tiranës. 48 orë nga sfida me Teutën në finalen e Kupës së Shqipërisë, Cobbinah-s dhe Mario Morina kapen në stërvitje, madje duke shkuar më shumë se një zënkë me fjalë.

Një shpullë dhe një shkelm bënë që situata të shkojë tej normales në një skuadër që nuk ka asgjë, ku të gjithë janë shpallur kampionë dhe po luf tohet për Kupën e Shqipërisë.

Advertisements

Në fakt, ngjarja ka ndodhur në pjesën e tretë të stërvitjes. Pas një faulli mes loje, Morina ka bërë shaka me kolegun.Duket se kjo nuk është pëlqyer nga Cobbinah-s, i cili e ka marrë si provokim dhe e ka god itur me shkelm. Sul muesi i është kthyer me shpullë, por më pas situata ka precipituar dhe kanë qenë shokët e skuadrës që kanë ndarë dyshen, shumë të irrituar.

Pas këtij she rri, Egbo ka mbyllur stërvitjen dhe ka thirrur të gjithë në dhomat e zhveshjeve, edhe pse lojtari me ngjyrë është larguar i pari nga fusha e lojës, pasuar nga Ngoja.

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

Advertisements

SHQIPERIA IME GRUP