Një vajzë 7-vjeçare shqiptare nha Kosova ka ndërruar jetë ditën e sotme në mënyrë tragjike.

Bëhet me dije se vik tima kishte shkuar në një spital privat për të bërë rezonancë megnetike, por ka ndërruar jetë nga mbidoza e anestezis.

“Vajzën është dërguar në një ordinancë private në lagjen Ulpiana për të bërë rezonancë magnetike. Ajo ka vd ekur si pasojë e mbi dozës së anestezionit. I kanë dhënë fillimisht por gjatë kohës sa ka qenë duke e bërë rezonancën ajo është zgjuar dhe pastaj i kanë mbidozë”, ka thënë xhaxhai i të ndjerës.

Ndërkaq, vdekjen e ka konfirmuar edhe zëdhënësja e policisë për rajonin e Prishtinës, Flora Ahmeti, e cila ka thënë se rasti po cilësohet si “Vd ekje e dys himtë”./newsbo mb

Bashkohuni edhe në grup, mund të ndani në çdo kohë denoncimet dhe çdo ankesë me të gjithë ndjekësit e tjerë!

SHQIPERIA IME GRUP